Sint-Katelijne-Waver
Sint-Katelijne-Waver
18 sep. 2020

Borgersteinpark, ontmoeten in ’t groen

De komende jaren ontwikkelen we het Borgersteinpark tot de nieuwe, bruisende en groene ontmoetingsplaats van Pasbrug-Nieuwendijk. Daarvoor rekenen we ook op jullie inbreng!

Buurtbewoners, scholen, verenigingen, …: iedereen moet in het Borgersteinpark terecht kunnen voor sport, spel, rust, ontspanning en plezier. Samen met Regionaal Landschap Rivierenland zullen we het park de komende jaren opfrissen en opwaarderen. Voor we hiermee starten, willen we weten hoe de buurtbewoners en potentiële gebruikers de toekomst van het park zien.

Onder de titel 'Borgersteinpark, ontmoeten in 't groen. Samen werken we eraan' organiseren we dit najaar drie participatie-activiteiten:

  • Wandel door het park en beantwoord de vragen: Van 17 september tot 11 oktober staan in het park twaalf panelen met evenveel stellingen. Wandelaars en andere bezoekers van het park kunnen via een qr-code of link surfen naar een webpagina en daar hun mening geven over de stellingen.
  • Verklap ons jouw ideeën op het startmoment: Op zondag 4 oktober nodigen we de buurtbewoners uit in school Dijkstein. Aan allerlei standjes kunnen ze hun ideeën en wensen voor het park achterlaten. Zo is er een stand waar een tekenaar hun ideeën meteen in beelden verwerkt. Inschrijven voor het startmoment doe je hier.
  • Werk de ideeën mee uit tijdens twee workshops: Met alle ingediende ideeën en dromen gaan we concreet aan de slag tijdens twee avondworkshops op 28 oktober en 18 november (zaal Loerenboske). Inwoners die graag mee in de diepte denken, kunnen hieraan deelnemen.

Dus heb jij ideeën, wensen of dromen over het Borgersteinpark? Blijf er niet mee zitten en deel ze met ons!

Leuk
2

Activiteit op het digitaal buurtnetwerk Hoplr

Pasbrug - Nieuwendijk
2 vind-ik-leuks
5 reacties
arrow_upward