Enquête door Sint-Katelijne-Waver

Enquête: Licht in 2021

Na het jarenlange succes van de lichtstoet en na een jaar lang ontbreken van feestvreugde en samenzijn, willen we in heel Sint-Katelijne-Waver (dus in alle kernen) het licht en feest terugbrengen in 2021 en daarna!

Hoe gaan we dat doen?

Met een groots evenement verspreid over verschillende weekends in december:

  • We roepen inwoners op om buiten zo veel mogelijk feestversiering op te hangen. Dat kan aan de eigen woning of tuin, maar ook aan het verenigingslokaal of op delen van het openbaar domein. Bewoners, straten, wijken, verenigingen, ... kunnen zich inschrijven en maken zo kans op mooie prijzen.
  • In de weekends van 11 en 18 december organiseren we wandelingen door de deelnemende straten. Elk weekend komen twee kernen aan bod. Bij elke wandeling voorzien we een winterbar, uitgebaat door verenigingen. Zo brengen we weer mensen gezellig samen.
  • Op 26 december organiseren we op de Markt een groots slotevenement. Op het programma: kerstmarkt, lichtstoet-wandeling, optredens, een talentenshow en de prijsuitreiking van de jury en publieksprijzen voor de deelnemende straten/bewoners/wijken/verenigingen.

Hoe kan jij helpen?

We zoeken inwoners, verenigingen, leden van een vereniging, ... die willen meewerken aan dit fantastische initiatief. In samenwerking met de gemeentelijke diensten zullen zij dit topevenement op poten zetten! Dit mag zijn voor het evenement in het weekend van je eigen kern, voor het grote slotevenement op 26 december of voor beide.

Interesse om hier mee je schouders onder te zetten? Bezorg ons je e-mailadres en dan nemen we contact met je op.

Startdatum 22 april 2021
Einddatum 07 mei 2021
1 vragen - De enquête is anoniem

De enquête is gesloten

Het is helaas niet langer mogelijk om de enquête in te vullen omdat deze is gesloten op 07 mei 2021.

5 deelnemers
arrow_upward