Enquête door Sint-Katelijne-Waver

Enquête: Word lid van onze expertengroep diversiteit en inclusie

Onze samenleving wordt op verschillende vlakken alsmaar diverser. Onze gemeente streeft naar een inclusieve samenleving waar alle inwoners gelijke kansen krijgen om deel te nemen aan de samenleving. Om dit te bereiken, willen we ons laten adviseren door een nieuwe expertengroep diversiteit en inclusie.

In 2021 riepen we een expertengroep regenboogbeleid in het leven. Omdat diversiteit veder gaat dan gender of seksuele voorkeur, vormen we deze expertengroep om naar een expertengroep diversiteit en inclusie. In onze samenleving zijn er niet alleen zichtbare verschillen zoals leeftijd, geslacht, huidskleur en fysieke beperkingen, maar ook onzichtbare verschillen zoals cultuur, seksuele voorkeur of persoonlijkheid.

Voor deze expertengroep zijn we op zoek naar geëngageerde burgers die mee willen nadenken over een inclusief beleid. Naast het aanbrengen van nieuwe ideeën, verwachten we ook actieve medewerking bij het uitwerken van specifieke acties.

Ben je ervaringsdeskundige of heb je gewoon interesse om mee te werken aan een warmere samenleving? Stel je dan uiterlijk op woensdag 20 maart kandidaat voor deze nieuwe expertengroep.

Wil je graag meer informatie, contacteer dan de dienst samenleving via samenleving@skw.be.

Startdatum 23 februari 2024
Einddatum 20 maart 2024
4 vragen - De enquête is anoniem

De enquête is gesloten

Het is helaas niet langer mogelijk om de enquête in te vullen omdat deze is gesloten op 20 maart 2024.

10 deelnemers
arrow_upward