Enquête door Sint-Katelijne-Waver

Enquête: Deel jouw feedback over de nieuwe hondenwandelroute

Niet elke weg is ideaal om met je trouwe viervoeter te bewandelen. Daarom stippelden we een hondenwandelroute uit in onze gemeente met geschikte wegen. Ben jij een hondenbaasje dat (een deel van) de route wil testen en feedback wil geven? Klik dan zeker verder. We horen ook graag je mening over de plaatsing van de nieuwe hondenpoepbuizen.

De hondenwandelroute verbindt de 5 hondenlosloopzones in onze gemeente. Dat levert natuurlijk een lange wandeling op. De bedoeling is dan ook dan honden en hun baasjes een deel of een lus van de route kunnen bewandelen tijdens hun dagelijks uitje. Je vindt de digitale kaart van de voorlopige route hier. Open ze op je smartphone om op pad te gaan. (Enkele straten lopen door buurgemeente Bonheiden.)

Een belangrijk aspect in deze testfase is de plaatsing van hondenpoepbuizen. Het gemeentebestuur kocht een aantal buizen aan die we op de meest geschikte plaatsen willen installeren. Op de kaart geven we de locaties die we in gedachten hebben aan met een oranje sterretje (enkel de buizen bij de losloopzones zijn al echt geïnstalleerd).

De bevraging staat open tot en met 28/2. Heb je een fotogenieke viervoeter? Neem tijdens de wandeling een foto van je hond en mail het kiekje naar dierenwelzijn@skw.be. Vermeld 'Hondenwandelroute' in de onderwerpregel. Misschien gebruiken we jouw foto wel op de definitieve uitgave van de hondenwandelroute*!

Ook foto's om je feedback te verduidelijken zijn welkom op bovenstaand e-mailadres. Kopieer je feedback dan ook naar de mail die je stuurt. Dien je feedback wel nog steeds in via deze enquête.

*Door een foto door te mailen, geef je toestemming om deze te gebruiken op onze kanalen.

Startdatum 28 januari 2022
Einddatum 28 februari 2022
5 vragen - De enquête is anoniem

De enquête is gesloten

Het is helaas niet langer mogelijk om de enquête in te vullen omdat deze is gesloten op 28 februari 2022.

6 deelnemers
arrow_upward