Enquête door Sint-Katelijne-Waver

Enquête: Natuurlijke speelzone achter gemeentehuis

Het gemeentebestuur plant een natuurlijke speelzone aan te leggen achter het gemeentehuis. Daarbij willen we de natuur zo veel mogelijk behouden zoals ze nu is. Voor we aan de slag gaan, horen we graag jouw suggesties.

Geen groene speelzone zonder natuurlijke elementen. Momenteel denken we aan een groen amfitheater, een modderterrein en houten klim- en klautertoestellen. Wat vind jij van deze elementen en welke zaken ontbreken nog? Vertel het ons! Eventuele aandachtspunten zijn ook welkom. De natuurlijke speelzone zal zich situeren achter het skatepark aan het gemeentehuis.

Fietsdoorsteek

Om de speelzone op een veilige manier te bereiken, willen we nieuwe fietsdoorsteken aanleggen. Bekijk ze hier op de kaart. Om het terrein langs de Katelijnestraat te bereiken, zijn er twee opties:

  • een grotere afstand waarbij je het speelterrein niet passeert (rode lijn),
  • een kortere afstand waarbij je wel langs de speelzone rijdt (blauwe lijn). Die laatste optie brengt dus fietsverkeer langs de speelzone met zich mee.

Om de groene speelzone vanaf de Leliestraat te bereiken, zijn we in onderhandeling met de supermarkt om hun groenzone te gebruiken (groene stippellijn). Ook voor de fietsdoorsteken zijn we benieuwd naar jouw mening. Is dit een goed idee, welke route (rood of blauw) heeft jouw voorkeur en zijn er aandachtspunten?

Startdatum 27 mei 2021
Einddatum 10 juni 2021
6 vragen - De enquête is anoniem

De enquête is gesloten

Het is helaas niet langer mogelijk om de enquête in te vullen omdat deze is gesloten op 10 juni 2021.

43 deelnemers
arrow_upward