Oproep door Sint-Katelijne-Waver

Oproep: Klankbordgroep fair trade: denk eerlijk mee!

De vroegere gemeentelijke werkgroep fair trade zet haar activiteiten verder als een klankbordgroep. Enkele geëngageerde inwoners blijven aan boord, maar zij zoeken versterking.

Fair trade, dat omvat niet alleen solidariteit met het Zuiden, maar ook het steunen van lokale handel, lokale producten en lokale boeren. Hoe kunnen we deze zaken in onze gemeente onder de aandacht van de mensen te brengen? Daarover wil de klankbordgroep nadenken en leuke acties organiseren.

Ligt fair trade je nauw aan het hart? Is een eerlijke prijs voor boeren hier en in het Zuiden iets waar jij achter staat? Heb je goede ideeën en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Als lid van de klankbordgroep vergader je vier keer per jaar. Je lanceert voorstellen, verrijkt die van anderen en slaat de handen in elkaar om ze uit te werken.

Er wacht de klankbordgroep mooie uitdagingen. We zijn bijvoorbeeld op zoek naar een coronaveilig evenement om fair trade in de kijker te plaatsen. Misschien is het digitaal delen van fairtradereceptjes wel iets? Of heb jij een beter idee?

Startdatum 09 maart 2021
Einddatum 11 april 2021
1 vragen - De enquête is anoniem

De oproep is gesloten

Het is helaas niet langer mogelijk om deel te nemen aan de oproep.

3 deelnemers
arrow_upward